Miért is dagasztja magát a kenyerünk?!
- ??????
- Azért, mert csak össze kell gyúrni a hozzávalókat, fél napig várni és meg is süthetjük.
Hozzávalók:
- 500 g liszt,
- 1 kk. szárított élesztő (fél csomag...),
- 3 dl víz,
- 1 kk. só.
A történet…
jún
23
A magát "dagasztó" kenyér...
| Szerző:
Recike
| 2:57 pm
0
Szólj hozzá!
jún
19
10 perces kenyér
| Szerző:
Recike
| 1:16 pm
Hogyan lehet 10 percnyi munkával kenyeret sütni?!
Nagyon egyszerűen:
1. lépés: Gyújtsd be a sütőt;
2. lépés: mérd ki a következő hozzávalókat;
- 500 g liszt
- 450 g natúr joghurt (én a 175 g-os joghurtból 2,5 dobozzal szoktam)
- 1 t.k. só
- 2 t.k. szódabikarbóna
3.…
jún
18
A tegnapi bejegyzés...: "Miért dobnád ki kedvenc pólódat, ha trendi bevásárló táskát készíthetsz belőle?" - folytatása
Mindent egybevéve, majdnem kész vagyunk a táskával. De a 'szemezgetés' még most jön...
A varrogatás következő fázisa a táska szájának…